Marexim.no

Dagligvarer

Marexim er leverandør av Daloon vårruller, Salud fingermat, dypfryste kaker fra Van Diermen og Erlenbacher, og Menkomel produkter til dagligvareforretningene. Våre varer er grossistdistribuert over hele landet.

Daloon AS

Helt siden 1960 har Daloon utviklet sine produkter, inspirert av den kinesiske kokkekunsten. Den ideelle sammensetning av gode råvarer gjør at Daloons produkter kan være et sunt og naturlig valg på menyen. Daloon legger vekt på at produktene er hurtige å tilberede og ikke minst at det serveringsferdige resultatet er smakfullt og ernæringsrikt i orden.

Daloon har blitt tildelt den fornemme og ettertraktede danske ernæringspris, Okholm-prisen, for sunne vårruller, fylt med grønnsaker og med et minimum av fett.

Menkomel

Menkomel er vegetabilske alternativer til vanlig melk og fløte. Menkomel er utviklet, gjennomprøvd og produsert ved en av Europas mest avanserte meieribedrift. Produktene har vært på markedet i flere år, og svert mange er brukere av Menkomel. For alle produktene garanterer vi landsdekkende distribusjon, lang holdbarhet, gunstig pris, lavt laktoseinnhold, stabil kvalitet, lavere kaloriinnhold enn i vanlig krem og husholdningsfløte.

Vannbakkels fra Van Diermen

Van Diermen er et Nederlandsk bakeri, etablert i 1992. De har spesialisert seg på bakverk og spesielt vannbakkels produkter. Minibakkels er ett av Marexims største varelinjer og mange forbrukere har latt seg friste av denne ”mini godbiten”. Minibakkels er vannbakkels fylt med vaniljekrem. Du finner de i frysedisken i dagligvareforretningen. Enkelt, kjempe godt og alltid tilgjengelig.

Løkringer

De velsmakende løkringene kan serveres som snacks, mellommåltid, forrett eller som tilbehør til for eksempel biff og hamburgere. Løkringene er laget av hakket løk, panert pannekakedeig og deretter forfritert.

KONTAKT OSS

Marexim AS
Olav Ingstads vei 12
1351 Rud

Tlf.: 67 15 13 20
Faks: 67 15 04 25

Marexim AS, Olav Ingstads vei 12, 1351 Rud
Tlf.: 67 15 13 20 / Faks: 67 15 04 25