Marexim.no

Skriv ut Tilbake

Smørbrødkake med laks og reker

Ingredienser:

  1. 2 smørbrødbunner
  2. 4 grønne epler
  3. 3 stk avokado
  4. 350g laks
  5. 400g reker i lake
  6. 1 kg Lindahls Tyrkisk Russisk yoghurt eller snøfrisk
  7. 3-4 ts presset sitron
  8. Salt og pepper etter smak
  9. Lime
  10. Basilikum

Fremgangsmåte:

Ta av skall på epler og avokado og kutt i små terninger. Det samme med laksen og la rekene renne av. Bland laks, epler, avokado, sitronsaft og yoghurt/ost i en skål. Smak til med salt og pepper. Fordel fyllet mellom lagene, oppå og evt. rundt kantene. Garner med laks rundt kantene og limebåter, physalis og basilikumblader på toppen.

KONTAKT OSS

Marexim AS
Olav Ingstads vei 12
1351 Rud

Tlf.: 67 15 13 20
Faks: 67 15 04 25

Marexim AS, Olav Ingstads vei 12, 1351 Rud
Tlf.: 67 15 13 20 / Faks: 67 15 04 25