Marexim.no

Skriv ut Tilbake

Smørbrødkake fra Skagen

Ingredienser:

  1. Smørbrødbunn (3 lag)
  2. 4 hardkokte egg (avkjøles og hakkes)
  3. 1boks reker
  4. 1 boks krepsehaler
  5. 2 dl majones
  6. 2 dl Lindahls Tyrkisk eller Gresk yoghurt
  7. 100g løyrom
  8. 1dl hakket dill
  9. Litt presset sitron
  10. Salt og pepper

Garnering:

  1. 1.5 dl majones (garneringskrem)
  2. 1.5 dl creme fraiche (garneringskrem)
  3. 400g røkt laks
  4. 200g reker med skall
  5. 100g løyrom
  6. Sitron i skiver
  7. Agurk i skiver
  8. Dill

Fremgangsmåte:

Bland sammen reker, krepsehaler, løyrom, majones, creme fraiche og dill. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Fordel litt av blandingen på den ene bunnen. Legg ny bunn oppå og smør på resten av blandingen. Ny bunn legges på. Lag garneringskremen - smør oppå og rundt kantene. Garner "kaken" med roser av laks, rensede reker, løyrom samt skiver av agurk, sitron og dill. Kantene rundt kan dekkes med dill kvister.

KONTAKT OSS

Marexim AS
Olav Ingstads vei 12
1351 Rud

Tlf.: 67 15 13 20
Faks: 67 15 04 25

Marexim AS, Olav Ingstads vei 12, 1351 Rud
Tlf.: 67 15 13 20 / Faks: 67 15 04 25