Marexim.no

Skriv ut Tilbake

Boboli smørbrødkake med kylling og laks

8 porsjoner

TIPS! Smørbrødkaken tåler fin å stå 2 dager på kjøl.

Ingredienser:

  1. 2 stk Bobolibrød, 30cm
  2. 100 gr Strimlet kyllingkjøtt
  3. 2 hardkokte egg
  4. 100 gr røkelaks
  5. 1 tomat
  6. Noen ringer rødløk
  7. Basilikum krydderpasta
  8. Sursøt chilisaus
  9. Creme fraiche
  10. 250 gr Rekesalat
  11. Bladsalat

Fremgangsmåte:

Begge bobolibrødene tines og stekes i varmluftovn på 170 grader i 5 minutter. Avkjøl bunnene og del disse på tvers. Pensle bunn nr. 1 med Basilikum krydderpasta - legg på tomat, løk, paprika og bladsalat. Legg på bunn nr. 2 - denne smøres med rekesalat, legg så på kokte egg og røkt laks. Legg på bunn nr. 3 - påfør bladsalat, kylling, løk og fordel chilisaus og creme fraiche over. Avslutt med å legge på brødtoppen.

KONTAKT OSS

Marexim AS
Olav Ingstads vei 12
1351 Rud

Tlf.: 67 15 13 20
Faks: 67 15 04 25

Marexim AS, Olav Ingstads vei 12, 1351 Rud
Tlf.: 67 15 13 20 / Faks: 67 15 04 25